Elk pand heeft onderhoud nodig. Ook úw pand. Daarom zullen er altijd schilders zijn. Schilder van der Kleijn is uw one-stop-shop voor alles wat uw huis of bedrijfspand nodig heeft om in optimale conditie te blijven. Natuurlijk zijn wij in de eerste plaats een schildersbedrijf maar we zijn ook gespecialiseerd in houtrotsanering en restauratiewerkzaamheden. 

Naast onderhoud zijn wij gespecialiseerd in wandafwerking en het aanbrengen van speciaal behang (zoals bijvoorbeeld wandbedekkende foto’s). Ook geven wij kleuradvies. Schilder van der Kleijn heeft namelijk niet alleen verstand van verf mengen maar ook van welke kleurcombinaties geschikt zijn in een bepaalde omgeving of toepassing.

Schilder van der Kleijn is vooral operatief in de particuliere sector maar ook relaties in de bedrijvensector behoren tot de portfolio. Door de brede ervaring geworteld in een rijke schilderstraditie is Schilder van der Kleijn het ideale contactpunt tussen de klant enerzijds en architect, aannemer en verffabrikant anderzijds.